Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 23.-24.3. 2024

U13 DALA VE  VLAŠIMI 40 BRANEK

franky-----pribram-2024.jpg

Martin FRANK se velkou měrou podílel na výhře naší U19 nad Příbramí . na konečném skóre 3 : 1 se podílel hned dvěma přesnýma trefama . 

 

 
U13  dala Vlašimi
 
 
 
 
 
 
ČTYŘICET
 
 
gólů
 
 
 
 
 
za jeden zápas
 
 
 
Neskutečný zápas sehrála naše U13 ve Vlašimi, kterou kluci doslova rozstříleli poměrem 2 : 40 . Možná škoda, že jsme ještě sedmkrát nastřelili tyč a nevyřešili gólem dalších cca 10 samostatných úniků. Každopádně tohle je fakt hodně :-) . Jinak se nám ale úplně moc nedařilo. Když pominu více méně povinné výhry starších žáků na Sencu, tak vlastně jediný výborný výsledek uhrála naše U19, která si doma poradila s Příbramí a zase udělala krůček k záchraně ligové soutěže i pro další generaci . 
 
 
 
 
MUŽI

 

 
SK PETŘÍN "A"  -  ARITMA   1 : 1
Branky :   Bednář
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Nový  , Kohout , Mudra , Maxa  -  Klich  , Lisý , Bednář ,   Provod (88´Treml )  -  Vodrážka J.  ( 60´ Flachs ) , Vohrna  ( 70´ Vanc )
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Mužské áčko mělo doma těžký oříšek a to defenzivní mistry divize z Aritmy a nakonec to bohužel stačilo jen na bod . Až do první branky, kterou po půlhodině z penalty , po faulu na Vencu Lisého, proměnil Petr Bednář , se hrálo tak nějak jen na bránu Aritmy . Ta vystrčila růžky až v momentě kdy prohrávala, ale do přestávky se už stav nezměnil . Ve druhé půli to vypadalo tak nějak podobně, i když hra byla daleko otevřenější než v úvodu . Každopádně těch šancí na odskočení jednobrankového vedení jsme měli podstatně více než hosté ke srovnání a tak když přišel v poslední vteříně blesk z čistého nebe v podobě vyrovnávací trefy, bylo smutno - neveselo . 
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Těžko se na tomhle hledají nějaká pozitiva , ale negativní být rozhodně nechci. Samozřejmě, že to bolí, ale já musím kluky pochválit . Konečně jsme hráli dobře a oproti zápasům s Komárovem a Sencem, jsme podali výkon, na který můžeme být pyšní. Bohužel nám to tam zatím moc nepadá , ale pevně doufám, že to brzy přijde. V pátek vyrážíme do Klatov a uděláme všechno proto, aby jsme se mohli po závěrečném hvizdu radovat . Pokud předvedeme výkon podobný tomu s Aritmou, tak to domácí budou mít s náma strašně těžký  !!!
 
 
 
 
SK PETŘÍN "B"  -  ČERNICE   6 : 2
Branky : Hájek 2 , Treml , Tětek , Levý , Kotěšovec
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman - Brož , Trojovský  ( 60´ Levý ) , Zoubek  ( 45´Havelka ) , Vobruba  ( 45´Jandoš ) - Heller , Rada , Tětek  -  Kotěšovec  , Hájek , Treml
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Jestli někdo čekal, že to bude s Černicema složité, tak se dočkal. Rozdíl v tabulce sliboval jednoznačnou převahu našich borců, ale krom gólů se nic takového nedělo. Takže super, že se fotbal hraje na góly - v téhle disciplíně jsme byli jednoznačně lepší !
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
My prostě chceme být první a k tomu potřebujeme vyhrávat ! Takže ve výsledku máme radost, že jsme to zase zvládli, ale tentokrát to bolelo jako hodně . Černice se s náma vůbec nepáraly a ze všech herních aspektů jsme lepší byli jen ve střílení branek . Ale i tak musím kluky pochválit, protože tohle byl fakt těžký mač a rozhodně nás to trochu probralo a hned v pátek to budeme chtít potvrdit se Lhotou. Určitě se na ní připravíme lépe, než na Černice . 
 
 
 
 
 
LIGOVÉ DOROSTY
 
SK PETŘÍN U19 - PŘÍBRAM    3 : 1 
Branky  :  Frank 2 , Novák
 
Fakta zápasu :
 
Video ze zápasu : 
 
 
Devatenáctka přežila divoký úvod, ve kterém nás hosté sevřeli do kleští a pak už to bylo dobré !
 
 
 
Komentář trenéra Honzy Pletichy : 
 
V domácím zápase jsme chtěli potvrdit velmi cenné vítězství z minulého týdne v Cidlině což v pohledu na tabulku vypadalo sice jako relativně jednoduché, ale prvních 15 minut potvrdilo to co jsme klukům před zápasem říkali. Příbram na nás vletěla a nepustila nás v začátku vůbec k ničemu a jen díky štěstí a dvěma skvělým zásahům Filipa Fořta v bráně jsme neinkasovali. Ve 14 minutě po dlouhém autu vlastně z ničeho se trefil Matěj Novák a v minutě 22 se po vystižené rozehrávce soupeře Honzou Kaňákem a krásné střele Martina Franka jsme šli do vedení o 2 góly jsme konečně začali přebírat otěže zápasu a diktovat tempo hry. Bohužel jsme o poločase museli střídat opět velmi dobře hrajícího Matěje Nováka kterého nahradil po zranění Matyáš Holmik a začali jsme ve druhé půlce tam kde jsme v první skončili a výsledkem byl 3 gól kdy Filip Hofman trefil po krásném křižném míči od Holmiho tyč a Frenky byl tam kde správný hroťák má být . Bohužel jsme museli v 60 minutě opět střídat z důvodu zranění a tentokrát do byl Honza Kaňák , který při špatném došlápnutí si zranil kotník, kterého nahradil další po zranění se vrátící Honza Pleticha. Hra v tu chvíli byla vyrovnaná s minimálními šancemi na obou stranách. Příbram měla ke konci zápasu několik slibných příležitostí ze kterých dokázala vstřelit  jen jeden gól na 1:3 a
3 body zůstaly na Petříně. K dosažení 1 cíle v letošní sezóně a to je jistota záchrany nám chybí z 15 zápasů získat 9 bodů a to se budeme snažit získat další 3 na velký pátek na Motorletu kde nás rozhodně nečeká nic jednoduchého což už jsme pocítili v minulých letech. Nakonec bych rád popřál Matějovi a Honzovi Kaňákovi co nejdřívější návrat na hřiště.
 
 
 
SK PETŘÍN 17  -  PŘÍBRAM    0 : 1
Branky : 
 
Fakta ze zápasu : 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Sedmnáctka byla dopředu bezzubá a to nakonec rozhodlo, že nebereme ani bod
 
 
Komentář trenéra Martina Kořínka : 
 
 

Po jednom víkendu v divizi U19 jsme se vrátili zpátky do naší soutěže, kde nás čekal velmi známý soupeř - FK Příbram. Ročník 2007 FK Příbram dobře známe, jelikož jsme se potkávali už loni v divizi, kterou soupeř i vyhrál. Nutno podotknout, že je to tým naprosto výborný, plný skvělých individualit a zejména z hlediska ofenzivy velmi dobře organizovaný. Zápas jsme začali dobře měli jsme jednu 100% příležitost, ale nepodařilo se proměnit a několik dalších šancí a pološancí. Stejně tak si v první půli vedl soupeř, který ovšem svou největší příležitost po dobře sehrané akci - kde se nám nepodařilo vůbec zachytit první i druhý míč - proměnil. Stav 0:1 určitě nebyl nic na co bychom si nevěřili, nicméně v druhé půli jsme narazili na problém, který byl cítit i v půli první, ale v druhé to bylo až markantní a mluvím jednoznačně o technických dovednostech a řešení situací na útočné polovině. Když bych měl druhou půli popsat ve stručnosti asi bych použil slovní spojení "nelepilo to". V tuto chvíli bylo náročné si vytvořit jakýkoliv nátlak na vyrovnávací gól a i když jsme v druhé půli měli jednu situaci, která smrděla penaltou je to za 45 minut bohužel málo. Celou půli podtrhnula červená karta Sama Vaniše, který jinak hrál velmi dobrý zápas. Bohužel tady musel zastavit soupeře ve velké brankové příležitosti v minutě, kdy jsme stále doufali, že naše chvíle přijde. Nejde mu tedy vůbec nic vyčítat, ale to nikomu z kluků, jelikož snaha nechyběla jedinému hráči. Jednoduše to nejde vždy a proti soupeřům této úrovně asi nejde zvítězit pokaždé. Po třech výhrách tedy přichází první jarní porážka a v pátek uděláme vše proto, abychom se vrátili na mnohem příjemnější vlnu. 

 
 
 
 
DIVIZNÍ DOROSTY 
 
 
PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN U18   0 : 0
Branky :  
 
 
Fakta zápasu : 
 
 
Osmnáctka sehrála v Přešticích hodně větrný zápas, ve kterém se ale do brány netrefil nakonec nikdo 
 
 
Komentář trenéra Jakuba Veselého : 
 
Do zápasu proti druhému týmu tabulky jsme vstoupili od začátku aktivně, ale nedařilo se nám dostat do finální fáze naopak soupeř hrozil po našich chybách. Postupem času jsme se dostávali do šancí i my a a nebylo jich málo. Minutu před poločasem jsme zahodili tři velké šance po rohovém kopu. Bohužel jsme nezachytili začátek druhé půle a soupeř nás zatlačil. Ani Přeštice neproměnili jejich 100% šanci, kdy dobře zasáhl Janky v bráně. Po této šanci jsme se vzpamatovali a opět jsme si šance vytvářeli převážně my. V závěru náš tlak sílil, ale bohužel se nám nedařilo dostat míč do branky a nebo naše šance skončili ofsajdovým postavením. Náš zmar v zakončení potvrdil Matyáš Hodan, který svůj výborný výkon proti bývalému týmu mohl potvrdit brankou ale obrovskou šanci dvě minuty do konce neproměnil a poté ani přímý kop těsně za vápnem. Klukům těžko něco vytknout k výkonu, ale bohužel fotbal se hraje na góly a ty jsme dnes nedali. Ze zápasu tak bereme bod, který je po průběhu zklamáním, ale náš výkon ten pocit zmírňuje.
 
 
 
PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN U16    2 : 1
Branky :  Marco Aurelio
 
Fakta zápasu : 
 
 
 
Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 
 

Utkání v Přešticích z naší strany postrádalo vše. Koncentraci, nastavení hlav, nasazení, odvahu a zodpovědnost za Tým. Domácím stačili jednoduché věci k vstřelení branky, z naší strany chyběla patřičná kvalita, důraz i hlad se prosadit. Z hráče zaskakujícího na pozici brankáře uděláme hráče utkání. Elán a srdíčko stačilo domácím a když se někteří za 45´skoro nespotí, nezasloužíme si bodovat.

Gratulace domácím za srdnatý výkon a zaslouženou výhru.

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

SENCO - SK PETŘÍN U15    0 : 3

Branky :  Súlovec 2 , Kančev

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/2102ea38-efd0-46e7-8419-5b08cae18bf4

 

Komentář hráče Jakuba Karnolda  : 

 V sobotu 22.3. jsme odehráli venkovní zápas proti našemu plzeňskému rivalovi Senco Doubravka.
Na Senco jsme byli velmi dobře připraveni a nahecováni. Zápas začal úvodním hvizdem v 10:00. Hned od začátku jsme soupeře dostávali pod tlak, drželi jsme míč a soupeř se zmohl jen na náhodné odkopy. Bohužel jsme nedokázali proměnit jasné gólovky… V 19. minutě se k míči dostal Dominik Kančev a krásnou střelou nás poslal do vedení. Po celý zápas jsme byli sebevědomí a důslední, Senco bylo pasivní a proto jsme se dostávali hodně do šancí a drželi míč s přehledem. V 25. minutě, po výborné Vainyho přihrávce, běžel Cristian Súlovec sám na brankáře a proměnil svoji šanci. Skóre 2:0 pro nás… Do konce prvního poločasu jsme už žádný gól nepřidali a šli jsme do kabin s dvougólovým náskokem
2. poločas jsme začali podobně jako ten první, hodně jsme tlačili a drželi míč, dařilo se nám. V 60. minutě se opět Cristian Súlovec uvolnil od hráče a chytře přeloboval vyběhnutého brankáře. Zvýšili jsme na 3:0. Do závěrečného hvizdu jsme si vytvořili ještě pár rohových kopů a šancí, které jsme bohužel nevyužili. Zápas jsme dohráli v poklidném tempu. Soupeř byl krom jediné a náhodné loženky, kterou bravurně zlikvidoval náš gólman Fíla (zapůjčen z U14), naprosto neškodný. Odvezli jsme si domů 3 body a teď se budeme soustředit na další náročná utkání.

 

 

SENCO  -  SK PETŘÍN U14    1 : 3

Branky : Vokáč , Steinbach  , Flachs

Fakta ze zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/9b042f5b-bc9f-4414-96cd-20e8ca8c7a5e

 

Komentář trenéra Matěje Štefla : 

Po dvou kvalitativně velmi rozdílných zápasech nás opět čekal soupeř ze spodních pater tabulky. Do zápasu jsme šli tedy s vědomím, že si ho můžeme prohrát pouze sami. Nepříznivé počasí ovšem nepomáhalo kvalitě hry ani z jedné strany, a tak jsme se po pár ne úplně ideálně řešených ofenzivních situacích dostali do vedení až po první dvacetiminutivce, kdy se v rozmezí dvou minut prosadil Flachs se Steinbachem. Do konce poločasu jsme po většinu času drželi míč na svých kopačkách, ale nedokázali jsme se dostat do větších šancí a těsně před koncem první půle jsme navíc inkasovali laciný gól a dostali tak domácí zpět do zápasu. Ve druhém poločase jsme však soupeři balon opět moc nepůjčili a po rohovém kopu vstřelil uklidňující branku Vokáč. Z dalších náznaků šancí už jsme se nedokázali gólově prosadit a i když je to vítězství, které samozřejmě bereme, v předvedené hře budeme muset navázat na předchozí výkony a dobře se připravit na páteční domácí utkání s Motorletem, na který se už od posledního vzájemného zápasu moc těšíme a chceme ho doma rozhodně zvládnout za tři body.

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI

 

VLAŠIM - SK PETŘÍN U13   2 : 40

Branky :   Schwab 9 , Čížek 7 , Sebránek 6 , Štauber 6 , Sladký 3 , Balvín 3 , Štěrba 2 , Procházka 2 , Hrubý 2

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/198e28d6-2695-467b-8dc3-ed553a08c32d

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece :

.... když k tomu ještě připočteme 7 nastřelených tyčí a možná deset neproměněných samostaných nájezdů, tak to mohlo dopadnout ještě lépe . 

 

 

 

VLAŠIM  -  SK PETŘÍN U12    4 : 2

Branky : Ivanič , Papoutsides 

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/e3c20261-7ea3-4785-9bba-c8d47ce58209

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče : 

 

 
 
 
 
PŘÍPRAVKA U 9
 
 
1. kolo KPMP, Rokycany
 
Výsledky:
Nýrsko U9   5:5
branky: Braun 2x, Nicolae, Jára, Štefánek
 
Rokycany   2:5
branky: Nicolae, Braun
 
Hrádek   7:2
branky: Dolejš 3x, Nicolae, Jára, Štefánek, Braun
 
Hodnocení trenéra Jardy Levého:
Musím přiznat, že první "ostrý" turnaj letošní sezóny se mi, ani s denním odstupem, nehodnotí úplně lehce. Do úvodního zápasu jako bychom nastoupili o 10 minut později než náš soupeř... a v momentě, kdy jsme začali hrát, to bylo již 0:4. Tahle úvodní pasáž se, bohužel, opravdu hodnotit nedá! Kluky musím ale pochválit alespoň za to, že ve zbývajících 15 minutách se probrali a zápas úplně neodevzdali. Konečný výsledek 5:5 byl alespoň trochu pozitivním impulsem. Druhý zápas s Rokycany měl zase opačný příběh - celkem obstojný vstup, průběžné skóre 2:2, ale následně náš klasický "vypínák", individuální chyby, slabé výkony některých jednotlivců a konečná porážka 2:5. Nutno dodat, že v tomto momentu jsem musel notně zvednout hlas, abych s klukama alespoň nějakým způsobem trochu zatřásl! S některými jsme spolu již více než 3 roky a přesto máme momenty, kdy mám pocit, že vše na čem jsme celou tu dobu pracovali, jako by neexistovalo. Před posledním zápasem jsme udělali dohodu, že se dobrým výkonem mohou kluci alespoň trochu vykoupit a jsem moc rád, že to vzali za ten správný konec. Náš výkon v posledním zápase již směřoval k tomu, jak by to mělo vypadat. Takže nakonec pochvala a výhra 7:2. Ale celkově velký zdvižený prst a makat, makat, makat!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář