Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - VELIKONOCE 2024

PARÁDNÍ PETŘÍNSKÉ VELIKONOCE

 

PARÁDNÍ 
 
 
 
 
 
petřínské 
 
 
 
 
VELIKONOCE
 
 
 
 
 
 
Jediná porážka, tři remízy a pak už jen a jen samé výhry - to je bilance petřínských barev . Skvěle se zadařilo mužům, kteří vyhráli dvakrát s čistým kontem a neméně famózní výhru si veze naše U19 z pražského Motorletu
 
 
 
 
 
 
MUŽI

 

 
KLATOVY  -  SK PETŘÍN "A"   0 : 2  
Branky :   Vodrážka J  ,  Tětek
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Nový  , Kohout , Mudra , Maxa ( 72´Vanc )  -  Klich  , Lisý , Bednář ( 72´Tětek) ,   -  Vodrážka J.  ( 66´  Treml ) , Vohrna  ( 72´ Hájek , 90´Heller )
Edelman , Zoubek
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Muži vyrazili do Klatov odčinit domácí remízu s Aritmou a na konec se jim to povedlo ,minimálně výsledkově, na jedničku . Domácí, vědomí si závažnosti svojí situace, začali v hlubokém bloku a hrálo se prakticky jen na jejich bránu . Když se nám po čtvrthodině podařilo tenhle blok prolomit , to když se po akci Patrika Klicha nekompromisně prosadil Honza Vodrážka, čekalo se, že to domácí trochu otevřou. To se ale nestalo a my jsme dobývali dál . domácí se trochu otevřeli až na posledních 20 minut a když už to vypadalo, na jejich závěrečný tlak, dostal se k balonu střídající Honza Treml a náramně našel kopačku dalšího střídajícího - Jakuba Tětka - 2 : 0 . Mimochodem to byla Kubovo první divizní trefa !!!
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   To, že to nebude bůhvíjaký fotbal, jsem tušil už začátku týdne, kdy jsem shlédnul zápas Klatov v Krumlově a byl jsem si takřka jist, že takhle otevřeně s námi hrát domácí nebudou. No a nehráli ,ale musím říct, že takticky odehráli velmi dobrý zápas. Naopak na naší stranu musím pochválit i nás, protože stejně jako před týdnem s Aritmou, jsme i teď v Klatovech docela brzy ten obranný val překonali a to se pak hraje podstatně lehčeji . Tím, že to domácí dlouho neotevřeli, se hrálo o body až do konce a my jsme to ukončili nádhernou akcí dvojice Honza Treml a Kuba Tětek a mohli jsme si letošní velikonoce užít více než náramně .  
 
 
 
 
SK PETŘÍN "B"  -  LHOTA    3 : 0
Branky : Provod 2 , Bendl
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman - Brož , Trojovský , Zoubek  ( 60´ Levý ) , Jandoš ( 75´ Veselý ) - Heller , Rada , Vobruba ( 45´Bendl )  -  Kotěšovec ( 60´Vodrážka Dan )  , Hájek ( 45´Havelka ) , Provod
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Při pohledu na tabulku jsme v tomhle zápase byli jasným favoritem, ale stejně jako s Černicema, to byl hodně vyrovnaný zápas, který jsme na svojí stranu převalili tak trochu kvalitou v útočné fázi a tak trochu i fyzickou kondicí , podpořenou o velmi zdařilé střídání . Po bezbrankové první půli otevřel skóre parádním obstřelem Petr Bendl a pak se dvakrát velmi podobně prosadil Michal Provod .
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
Musím říct, že už podruhé za sebou to byl fakt těžký zápas a je skvělé, že jsme ho nakonec zvládli i výsledkově. Určitě je vidět, že se nám trochu vyprazdňuje marodka a i když jsme hráli dva zápasy v jeden den, tak jsme nepotřebovali pomoc od našich dorosteneckých týmů a zvládli jsme to výborně. Po delší době jsme povolali našeho dvorního "záchranáře" Petra Bendla a dost nám to pomohlo. Do toho jsme měli na lavici další 4 připravené muže a  po vystřídání to bylo hodně znát . Každopádně se nám teď daří a uděláme všechno pro to, aby se to v pátek s Nepomukem nezadrhlo . 
 
 
 
 
 
LIGOVÉ DOROSTY
 
MOTORLET - SK PETŘÍN U19   1 : 2
Branky  :  Frank  , Brandner
 
Fakta zápasu :
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Devatenáctka vyhrála po třetí v řadě a těch 9 bodů během 14-ti dní se v tabulce rozhodně neztratí !!!
 
 
 
Komentář trenéra Honzy Pletichy : 
 
V pátek  jsme jeli do Prahy na Motorlet  pokračovat v naší cestě za záchranou, která je po  výborném podzimu a dvou vítězstvích na jaře na velmi dobré cestě. Motorlet na jaře ještě nevyhrál a proto jsme mohli na jejich UMT očekávat opravdu cokoliv a když k tomu připočtu 5 zraněných ze základní sestavy tak nás tam nečekalo vůbec nic lehkého. Dalším aspektem který hrál proti nám byla absolutní výšková převaha soupeře se kterou se kluci museli na hřišti vypořádat a i samotná hra, která stála na spoustě dlouhých nakopávaných balonech do vápna. Začátek zápasu, ale vyšel nám kdy jsme se po 15 minutách ujali vedení kdy výborně hrající Lukáš Trojan vymyslel krásnou průnikovku na Martina Franka a Frenky se dokázal uvolnit ve vápně a míč krásně uklidil tyči. Do 30 minuty jsme měli hru relativně pod kontrolou ale 15 min před poločasem musel Ford vytáhnout dva velmi dobré zákroky abychom mohli jít do poločasu s vedením 1:0. Poločasová hláška trenéra Motorletu "koho chcete porazit když ne tyhle" kluky ještě víc nakopla v bojovnosti a nasazení dotáhnout tenhle zápas do vítězného konce. Začátek 2.poločasu vyšel lépe Motorletu kdy si jeden z nakopnutých míčů do vápna našel asi dvoumetrový nikým nehlídaný chlapec a bylo to  1:1. Od té chvíle jsme byli docela pod tlakem kdy do našeho vápna létalo spousta míčů, ale naštěstí si tím naše obrana nebo Ford dokázali poradit a nevyvedli ho z míry ani hlášky trenéra Motorletu " serte to " všechno do vápna vždyť je malej a Ford byť je o 3 roky mladší podal opět velmi dobrý výkon. Fotbal píše spoustu příběhů každý týden a jeden z nich napsal v pátek na Motorletu. Páteční zápas rozhodl v náš prospěch Matěj Brandner, který nebyl v počáteční nominace, ale po čtvrtečním zápase U18 se zranil Denis Karpíšek a Brendy byl donominovaný na Motorlet, neváhal ani chvilku a brzo ráno  přijel z Nýrska aby pomohl na lavici a odměnou mu byl rozhodující gól na který mu krásně přihrál Filip Hofman. Brendy tak korunoval svůj výborný výkon rozhodujícím gólem. Předvedená hra jako taková se nám na Motorletu z různých důvodů moc nevydařila hlavně směrem dopředu ale zadní řada Žemlička, Holmik, Kacerovský a Trojan fungovala výborně a až na gólovou situaci si ve spolupráci s Fordem vedla po celý zápas velmi dobře a po zásluze jsme si z Motorletu odvezli 3 body a stále si držíme úžasné 7.místo v téhle fakt těžké soutěži. V neděli nás doma čekají Teplice které jsme jako jediný tým z celé tabulky nedokázali ani loni ani letos obrat o body .
 
 
 
MOTORLET - SK PETŘÍN 17  2 : 2
Branky :  Anděl , Pihera
 
Fakta ze zápasu : 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
 
Sedmnáctka sice už prohrávala 2 : 0 , ale závěr patřil našim klukům . 
 
 
Komentář trenéra Martina Kořínka : 
 

Po první jarní porážce jsme jeli na půdu Motorletu Prahu, kde jsme měli jako cíl se znovu vrátit na pozitivní vlnu. To se ovšem vůbec nepodařilo. Náš výkon v první půli byl naprosto příšerný. Sice jsme se dostali do jedné nebo dvou zajímavých situací, ale jinak nás soupeř válcoval v každém ohledu hry a to i v tom nejzákladnějším - v přístupu. Jediné naše štěstí byla neschopnost domácích vstřelit z mnoha akcí a pozic, které jsme jim poskytli více než jeden gól. V kabině jsme si jasně a stručně shrnuli, že takto ne, ale že je v druhé půli ještě prostor pro obrácení stavu. Přístupově jsme druhou půli nezačali zle, bohužel soupeř dokázal využít rohový kop a navýšil vedení. V tu chvíli jsme byli v těžké situaci hlavně na hlavu. Výkon stále nebyl ideální, ale přístup už tam nechyběl. Hře postupně moc pomohli střídající hráči, kteří jednoznačně naší úroveň zvedli a tedy i změna formace a systému hry. Nakonec z toho někdy čtvrt hodiny před koncem byl kontaktní gól poté co pří rychlém protiútoku Maty Štěpánek našel Lukáše Anděla, který levou nohou dal týmu naději. Nedlouho na to měl soupeř 100% šanci, kterou nevyužil a v podstatě obratem Vojta Pihera vyzkoušel pozornost brankáře ze střední vzdálenosti. Míč chytl velikou teč a zapadl za tyč. Zbytek utkání si obě mužstva snažila najít nějakou výhodu nebo situaci, která by zápas rozhodla, ale nakonec bereme každý po jednom bodu. Pro soupeře krutý výsledek a i když my bychom měli jít jako šťastnější, tak určitě šťastný nejsme. Musíme se poučit, protože hrát minimálně jako druhou půli i tu první, jednalo by se o povinné tři body. 

 
 
 
 
DIVIZNÍ DOROSTY 
 
 
SK PETŘÍN U18 - KLATOVY   4 : 1
Branky :  Spiegel2 , Brandner , Nový
 
 
Fakta zápasu : 
 
 
Osmnáctka potvrdila roli velkého favorita a byť se soupeř v jedné chvíli dostal na dostřel jedné branky, tak to kluci zvládli .
 
 
Komentář trenéra Jakuba Veselého : 
 
Díky výbornému vstupu do zápasu jsme se hned uklidnili a naše hra vypadala opravdu dobře. Jenom bohužel klasicky jen po vápno soupeře. A tak jsme odcházeli do šatny za stavu 2:0, i když jsme gólů mohli dát klidně třikrát víc. Soupeř tudíž cítil šanci a krátce po poločase dal snižující branku a ještě zvýšil aktivitu. My v tu chvíli nevěděli kam dřív skočit, byli jsme nepřesní v rozehrávce a doufali že nedostaneme druhý gól. Naštěstí jsme vstřelili branku my a opět jsme se uklidnili a vrátili se k naší hře. Z dalších pěti 100% šancí jsme dali jen jeden gól a tak jsme vyhráli 4:1. Jsem velice spokojen s předváděnou hrou v jarní části ale pokud nezačneme proměňovat šance, tak nás to bude dřív nebo později v dalších zápasech mrzet. Za dnešní zápas chci pochválit čtyřbodového Spieglase (2+2) a Trojdu, který byl po celý zápas velice aktivní a odehrál výborný zápas.
 
 
 
 SK PETŘÍN U16 - KLATOVY   2 : 2
Branky :  Váca , Popule
 
Fakta zápasu : 
 
 
Šestnáctka si už po druhé za sebou zahrála na "Jánošíky" a opět chudém darovala víc než by bylo zdrávo
 
 
 
Komentář trenéra Jiřího Hrdličky : 
 

Utkání ve znamení herní převahy, laciných inkasovaných gólů a neproměňování brankových příležitostí. Přesto se nám podařilo čtyři branky vstřelit a to po dvou na každé straně. Srazily nás laciné obdržené góly. V samém úvodu a první akci soupeře, špatnou koordinací a nefotbalovostí si ve snaze odehrání, nebo zpracování míče vstřelíme vlastní gól. Od samého úvodu kluci dobrým pohybem a kombinací si vytvářeli brankové příležitosti. Ve finální fázi ovšem vždy něco chybělo. Hosté svým pojetím a taktikou, kdy neustále zdržovali, polehávali a nechali se ošetřovat, nepustili hru do většího tempa. Jednoznačně nám nevyhovují a neumíme zahrát na takové soupeře.

Spokojeni jsme s přístupem a nastavením k samotnému utkání.

 

 

 

STARŠÍ  ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15 - MOTORLET   1 : 4

Branky :  Blažek

 

Fakta zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/83c1a565-d9fc-442e-a48a-ecde54fb5367

 

Komentář hráče Štěpána Javorského: 

 V pátek 29.3 jsme nastoupili na zápas proti Pražskému klubu Motorlet. V tabulce jsou první, tak jsme chtěli urvat body, abychom se k nim přiblížili. Plní emocí jsme nastoupili na hřiště. Hned po úvodním hvizdu jsme napadali a rychle jsme se dostali do šance. Tu jsme bohužel neproměnili. To ale neplatilo pro druhý celek, který skóroval z rohového kopu hlavou. Padali jsme 1:0. Stále jsme se snažili urvat gól, ale nedařilo se nám. Dostali jsme na 2:0 a pomalu jsme ztráceli naději. Tu jsme však zase rychle získali po krásném gólu z rohu Pavla Blažka nůžkami. Bohužel jsme ale dostali na 3:1 po nezvládnutí situace v malém vápně, když hráč Motorletu prošel přes tři naše obránce. V druhé půli jsme se už nedokázali dostat do dobrých šancí. Dokonce jsme dostali z penalty gól na 4:1. Tímto skórem také výsledek skončil.

 

 

 

SK PETŘÍN U14 - MOTORLET   1 : 1

Branky : Hauer

Fakta ze zápasu : 

https://www.fotbal.cz/souteze/zapasy/zapas/1819c9a2-51b6-43e2-a93e-f52a8f3d5520

 

Komentář trenéra Matěje Štefla : 

 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U13 - BENEŠOV 

Branky :   

 

Fakta zápasu : 

 

Hraje se ve ČTVRTEK 4.4. od 17,00

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece :

 

 

 

 

SK PETŘÍN U12 - BENEŠOV

Branky : 

 

Fakta zápasu : 

 

Hraje se ve ČTVRTEK 4.4. od 17,00

 

 

Komentář trenéra Petra Ivaniče : 

 

 
 
 
 
PŘÍPRAVKA U 11
 
 
2. kolo - KPSP - skupina "A"
 
Petřín U11 - Nýrsko - 6 : 4, Petřín U11 - FCVP U11 - 3 : 1, Petřín U11 - Nepomuk - 10 : 0
 
Také ve 2. kole KPSP se nám podařilo získat 9 bodů za 3 vítězství. Za to kluci zaslouží velkou pochvalu! Jen bychom rádi, aby si přenášeli tréninkové návyky také do zápasů, což se nám zatím tolik nedaří. S Nýrskem jsme v pohodě vedli, ale měli jsme slabou pětiminutovku, kdy jsme přišli o tříbrankové vedení, ale naštěstí jsme rychle 2 góly otočili výsledek na naši stranu. Za FCVP U11 opět nastoupili o rok mladší borci, kteří nám ukazovali, jak se bojuje o body, ale silou jsme je nakonec přetlačili. S Nepomukem se nám povedl začátek, na který soupeř již nezareagoval a v klidu jsme si došli pro jasné vítězství.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář