Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - ARITMA 1 : 1 , SKPP"B" - ČERNICE 6 : 2

ÁČKO PŘIŠLO O VÝHRU V POSLEDNÍ VTEŘINĚ

 

 
 
 
 
MUŽI

 

 
SK PETŘÍN "A"  -  ARITMA   1 : 1
Branky :   Bednář
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Nový  , Kohout , Mudra , Maxa  -  Klich  , Lisý , Bednář ,   Provod (88´Treml )  -  Vodrážka J.  ( 60´ Flachs ) , Vohrna  ( 70´ Vanc )
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Mužské áčko mělo doma těžký oříšek a to defenzivní mistry divize z Aritmy a nakonec to bohužel stačilo jen na bod . Až do první branky, kterou po půlhodině z penalty , po faulu na Vencu Lisého, proměnil Petr Bednář , se hrálo tak nějak jen na bránu Aritmy . Ta vystrčila růžky až v momentě kdy prohrávala, ale do přestávky se už stav nezměnil . Ve druhé půli to vypadalo tak nějak podobně, i když hra byla daleko otevřenější než v úvodu . Každopádně těch šancí na odskočení jednobrankového vedení jsme měli podstatně více než hosté ke srovnání a tak když přišel v poslední vteříně blesk z čistého nebe v podobě vyrovnávací trefy, bylo smutno - neveselo . 
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Těžko se na tomhle hledají nějaká pozitiva , ale negativní být rozhodně nechci. Samozřejmě, že to bolí, ale já musím kluky pochválit . Konečně jsme hráli dobře a oproti zápasům s Komárovem a Sencem, jsme podali výkon, na který můžeme být pyšní. Bohužel nám to tam zatím moc nepadá , ale pevně doufám, že to brzy přijde. V pátek vyrážíme do Klatov a uděláme všechno proto, aby jsme se mohli po závěrečném hvizdu radovat . Pokud předvedeme výkon podobný tomu s Aritmou, tak to domácí budou mít s náma strašně těžký  !!!
 
 
 
 
SK PETŘÍN "B"  -  ČERNICE   6 : 2
Branky : Hájek 2 , Treml , Tětek , Levý , Kotěšovec
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman - Brož , Trojovský  ( 60´ Levý ) , Zoubek  ( 45´Havelka ) , Vobruba  ( 45´Jandoš ) - Heller , Rada , Tětek  -  Kotěšovec  , Hájek , Treml
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Jestli někdo čekal, že to bude s Černicema složité, tak se dočkal. Rozdíl v tabulce sliboval jednoznačnou převahu našich borců, ale krom gólů se nic takového nedělo. Takže super, že se fotbal hraje na góly - v téhle disciplíně jsme byli jednoznačně lepší !
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
My prostě chceme být první a k tomu potřebujeme vyhrávat ! Takže ve výsledku máme radost, že jsme to zase zvládli, ale tentokrát to bolelo jako hodně . Černice se s náma vůbec nepáraly a ze všech herních aspektů jsme lepší byli jen ve střílení branek . Ale i tak musím kluky pochválit, protože tohle byl fakt těžký mač a rozhodně nás to trochu probralo a hned v pátek to budeme chtít potvrdit se Lhotou. Určitě se na ní připravíme lépe, než na Černice . 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář