Jdi na obsah Jdi na menu
 


KLATOVY - SKPP 0 : 2 , SKPP - LHOTA 3 : 0

SKVĚLÝCH 6 BODŮ VELIKONOČNÍCH

 

 
 
 
MUŽI

 

 
KLATOVY  -  SK PETŘÍN "A"   0 : 2  
Branky :   Vodrážka J  ,  Tětek
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava  :  Suchý  -  Nový  , Kohout , Mudra , Maxa ( 72´Vanc )  -  Klich  , Lisý , Bednář ( 72´Tětek) ,   -  Vodrážka J.  ( 66´  Treml ) , Vohrna  ( 72´ Hájek , 90´Heller )
Edelman , Zoubek
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Video ze zápasu : 
 
 
 
Muži vyrazili do Klatov odčinit domácí remízu s Aritmou a na konec se jim to povedlo ,minimálně výsledkově, na jedničku . Domácí, vědomí si závažnosti svojí situace, začali v hlubokém bloku a hrálo se prakticky jen na jejich bránu . Když se nám po čtvrthodině podařilo tenhle blok prolomit , to když se po akci Patrika Klicha nekompromisně prosadil Honza Vodrážka, čekalo se, že to domácí trochu otevřou. To se ale nestalo a my jsme dobývali dál . domácí se trochu otevřeli až na posledních 20 minut a když už to vypadalo, na jejich závěrečný tlak, dostal se k balonu střídající Honza Treml a náramně našel kopačku dalšího střídajícího - Jakuba Tětka - 2 : 0 . Mimochodem to byla Kubovo první divizní trefa !!!
  
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky :   To, že to nebude bůhvíjaký fotbal, jsem tušil už začátku týdne, kdy jsem shlédnul zápas Klatov v Krumlově a byl jsem si takřka jist, že takhle otevřeně s námi hrát domácí nebudou. No a nehráli ,ale musím říct, že takticky odehráli velmi dobrý zápas. Naopak na naší stranu musím pochválit i nás, protože stejně jako před týdnem s Aritmou, jsme i teď v Klatovech docela brzy ten obranný val překonali a to se pak hraje podstatně lehčeji . Tím, že to domácí dlouho neotevřeli, se hrálo o body až do konce a my jsme to ukončili nádhernou akcí dvojice Honza Treml a Kuba Tětek a mohli jsme si letošní velikonoce užít více než náramně .  
 
 
 
 
SK PETŘÍN "B"  -  LHOTA    3 : 0
Branky : Provod 2 , Bendl
 
 
Fakta zápasu :  
 
 
Sestava :  Edelman - Brož , Trojovský , Zoubek  ( 60´ Levý ) , Jandoš ( 75´ Veselý ) - Heller , Rada , Vobruba ( 45´Bendl )  -  Kotěšovec ( 60´Vodrážka Dan )  , Hájek ( 45´Havelka ) , Provod
 
 
 
Fotografie ze zápasu : 
 
 
Při pohledu na tabulku jsme v tomhle zápase byli jasným favoritem, ale stejně jako s Černicema, to byl hodně vyrovnaný zápas, který jsme na svojí stranu převalili tak trochu kvalitou v útočné fázi a tak trochu i fyzickou kondicí , podpořenou o velmi zdařilé střídání . Po bezbrankové první půli otevřel skóre parádním obstřelem Petr Bendl a pak se dvakrát velmi podobně prosadil Michal Provod .
 
 
Komentář trenéra Radka Vodrážky : . 
 
Musím říct, že už podruhé za sebou to byl fakt těžký zápas a je skvělé, že jsme ho nakonec zvládli i výsledkově. Určitě je vidět, že se nám trochu vyprazdňuje marodka a i když jsme hráli dva zápasy v jeden den, tak jsme nepotřebovali pomoc od našich dorosteneckých týmů a zvládli jsme to výborně. Po delší době jsme povolali našeho dvorního "záchranáře" Petra Bendla a dost nám to pomohlo. Do toho jsme měli na lavici další 4 připravené muže a  po vystřídání to bylo hodně znát . Každopádně se nám teď daří a uděláme všechno pro to, aby se to v pátek s Nepomukem nezadrhlo . 
 
 
 
 
 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář